Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Χορηγοί

  • ΧΟΡΗΓΟI

Η Bizerba SE & Co. KG. κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της ζύγισης και της τεχνολογίας εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων. Ιδρύθηκε το 1866 στην Γερμανία και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες για την καινοτομία των προϊόντων της και την εξυπηρέτηση των πελατών της. Απασχολεί περισσότερους από 4000 εργαζομένους σε 120 χώρες παγκοσμίως. Τομείς που δραστηριοποιείται: 1. Ζυγιστικά συστήματα, 2. Μηχανήματα Κοπής και Επεξεργασίας Τροφίμων, 3. Ολοκληρωμένες λύσεις Βιομηχανικής Ζύγισης, 4. Αυτόματα ζυγιστικά συστήματα ελέγχου βάρους (checkweighers), 5. Αυτόματες και Χειροκίνητες Ετικετέζες, 6. Συστήματα ανίχνευσης ξένων σωμάτων (MD & X-Ray) και απόρριψης, 7. Logistics, 8. Ετικέτες προηγμένης τεχνολογίας. H Bizerba Hellas αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Bizerba SE & Co. KG. Ιδρύθηκε το 2008 και εδρεύει στην Λυκόβρυση Αττικής. Διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης. Απασχολεί εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό για την προώθηση και υποστήριξη των λύσεων της εταιρείας.

Η iQom ιδρύθηκε το 2008 και αποτελεί το πιο σύγχρονο Retail Software House, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για τα καταστήματα και την κεντρική διαχείριση αλυσίδων λιανικής. Συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών πληροφορικής και παράλληλα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον τομέα της. Αναπτύσσει λογισμικό με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας της Microsoft, ενσωματώνοντας βέλτιστες πρακτικές για την ταχύτατη εξυπηρέτηση του πελάτη, την απλή και εύκολη χρήση από τον ταμία, την πλήρη κάλυψη των λειτουργιών του καταστήματος για τον υπεύθυνο του σημείου, την κεντρική διαχείριση με διασύνδεση με το ERP της εταιρείας και την άμεση πληροφόρηση με εξελιγμένα εργαλεία αναφορών. Σε στενή συνεργασία και συμβατότητα με κορυφαίους οίκους εξοπλισμού (Diebold Nixdorf, IBM, Datalogic, Bizerba, Digi, Zebra και άλλες), σε συνδυασμό με συμβουλευτικές υπηρεσίες από εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη καθώς και πλήρη πακέτα υποστήριξης, εγγυάται υποδειγματικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών.

To Sales Promotion Center, η εταιρεία που θεμελίωσε το χώρο του field marketing & της b-t-l επικοινωνίας στην Ελλάδα, υποστηρίζει από το 1978 τα brands σε όλα τα επίπεδα πωλήσεων και marketing. Στα 40 χρόνια της πορείας της στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία συνεργαζόμενη σχεδόν αποκλειστικά με πολυεθνικούς πελάτες έχει σερβίρει τη μεγάλη πλειοψηφία των brands της αγοράς μέσα από δημιουργικά και πρωτοπόρα projects αναδεικνύοντας πολλά νέα προϊόντα. Παράλληλα παρακολουθεί από κοντά τη διαμόρφωση των καταναλωτικών τάσεων και εξελίσσει τις υπηρεσίες της καθημερινά βάσει των αυξανόμενων απαιτήσεων των brands.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

Η Βογιατζόγλου Systems διαθέτοντας πάνω από τρείς δεκαετίες εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην επίπλωση καταστημάτων και χάρη στις αποκλειστικές συνεργασίες της με διεθνείς οίκους αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τη μελέτη, το σχεδιασμό και την επίπλωση επαγγελματικών χώρων. Η Βογιατζόγλου Systems διαθέτει ομάδα αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και συμβούλων πωλήσεων, η οποία εξετάζει διεξοδικά τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου, και προτείνει ολοκληρωμένες δημιουργικές λύσεις. Η εταιρεία είναι δίπλα στον επαγγελματία, από την έναρξη και την εξέλιξη έως και την πλήρη ολοκλήρωση του κάθε έργου που αναλαμβάνει. Παράλληλα παρέχει λύσεις για συστήματα χωροθέτησης, σήμανσης, μεταφοράς και αποθήκευσης προϊόντων, προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες κάθε χώρου. Χάρη στις καινοτόμες ιδέες, τις επιτυχημένες συνεργασίες και την μοναδική εξυπηρέτηση, η Βογιατζόγλου Systems κατέκτησε την 1η θέση στην Ελληνική αγορά, εξασφαλίζοντας την απόδοση της επένδυσης κάθε πελάτη της.

Η Validus Sales Promotion δραστηριοποιείται από το 2002 στον χώρο της προώθησης πωλήσεων. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε υπηρεσίες marketing, merchandising και BTL activities, επιδιώκοντας την πετυχημένη προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών που της εμπιστεύονται οι πελάτες της. Η VSP ιδρύθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων με μακρά εμπειρία στον τομέα FMCG. Με πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά, οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες με ISO 9001: 2008

  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Κατερίνα Μπουσμπουκέα, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 128), fax: 210 6617 778, e-mail: kbousboukea@boussias.com