Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Χορηγοί

 • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Impact από το 1998 είναι πρωτοπόρος στην παροχή υψηλού επιπέδου Β2Β Internet υπηρεσιών. Από το 2002 αναπτύσσει και διαθέτει την καινοτόμο υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και ηλεκτρονικής ανταλλαγής παραστατικών Paperless Connect, ενώ παράλληλα παρέχει λύσεις ανάπτυξης δυναμικών web sites εταιρικής προβολής, B2B & B2C Portals και e-shops αλλά και Intranet λύσεων βασισμένο στο λογισμικό Microsoft SharePoint. Στο πλαίσιο αυτό η Impact έχει να επιδείξει επιτυχημένες υλοποιήσεις σε όλους τους βασικούς κλάδους της οικονομίας όπως στο λιανεμπόριο, στη βιομηχανία, στις τηλεπικοινωνίες, στις τράπεζες, στον φαρμακευτικό κλάδο και στις υπηρεσίες, ενώ διαθέτει ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών, το πρώτο δίκτυο παρόχων υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας είναι να αποτελέσει τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Με οδηγό την καινοτομία, αλλά και τη βαθιά κατανόηση των αναγκών των επιχειρήσεων, αποσκοπεί στην παροχή λύσεων που θα δίνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στις επιχειρήσεις όσον αφορά την ηλεκτρονική διαχείριση και ανταλλαγή ηλεκτρονικών παραστατικών. Οι λύσεις αυτές μπορούν να λειτουργούν και ως SaaS ή cloud, παρέχοντας στις επιχειρήσεις σημαντικά οφέλη από τη μείωση του κόστους αλλά και την αυτοματοποίηση στη διαχείριση, αρχειοθέτηση και αποστολή των παραστατικών τους.

 • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

CAREL is a world leader in control solutions for air-conditioning, refrigeration and heating, and systems for humidification and evaporative cooling. Our products are designed to bring energy savings and reduce the environmental impact of machinery and systems, our solutions are used in commercial, industrial and residential applications. In order to anticipate customer needs and supply advanced solutions, a total of 7% of consolidated sales is reinvested in Research & Development that are the heart of our commitment. A further 3% of sales is regularly invested in production process technology. The Group’s strength lies in integration between different contexts; its overall vision, wide-ranging experience and skills allow us to go beyond the boundaries of individual products and represent a single partner capable of identifying integrated solutions. CAREL has 1200 employees with a turnover of consolidated sales of 203 million euros (2015); it operates globally through 19 subsidiaries and 7 production plants

H INTEGRAL AE δημιουργήθηκε το 2002 με σκοπό την παραγωγή, την εγκατάσταση και την συντήρηση: Επαγγελματικών Ψυγείων, Ανοξείδωτου εξοπλισμού, Ψυκτικών Θαλάμων, Ψυκτικών Μηχανημάτων. Στα 2.000 τ.μ. των εγκαταστάσεων μας, μελετάμε, σχεδιάζουμε, προτείνουμε, παράγουμε και υλοποιούμε αξιόπιστες τεχνικά λύσεις, έχοντας ως γνώμονα την αύξηση του κύκλου εργασιών των πελατών μας, και την μείωση του λειτουργικού κόστους των καταστημάτων τους, εξοικονομώντας ενέργεια. Ακούγοντας και καταγράφοντας τους προβληματισμούς των πελατών μας, δραστηριοποιούμαστε στον σχεδιασμό νέων καταστημάτων και στην ανακαίνιση των υφιστάμενων, υλοποιώντας καινοτόμες λύσεις που εξοικονομούν πόρους, ενέργεια και σέβονται το περιβάλλον. Η μακρόχρονη εμπειρία μας και ο επαγγελματισμός μας, προσελκύει πελάτες από τους κλάδους του εμπορίου τροφίμων και εμείς με συνέπεια ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους.

Η Performance Technologies παρέχει ολοκληρωµένες Λύσεις και Υπηρεσίες ∆ιαχείρισης, Υλοποίησης και Υποστήριξης έργων που προάγουν την επιχειρηµατική συνέχεια, την ασφάλεια πληροφοριακών συστηµάτων καθώς και τη δραστική µείωση του λειτουργικού κόστους που σχετίζεται µε τη χρήση της Πληροφορικής από επιχειρήσεις και οργανισµούς κάθε µεγέθους. Η πολύχρονη εµπειρία και η τεχνογνωσία της Performance Technologies ενδυναµώνουν τη θέση της στην ελληνική αγορά και την καθιστούν στρατηγικό συνεργάτη, που ανταποκρίνεται άµεσα και πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Οι λύσεις της Performance περιλαµβάνουν Virtualization, Private and Public Cloud, Open Soruce, Systems Infrastructure, Storage Systems, Backup Software, Security solutions, Data Protection, Data Replication, Disaster Recovery, IT consolidation/transformation/re-platforming, IT Systems & Service Management, IT Automation, Enterprise Asset Management, Business Process Management & Mobile Device Management.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Performance Technologies επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.performance.gr

 • ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου, ημιαγωγών και LED λύσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο news.samsung.com.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Η Entersoft είναι καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού & παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Πρωταγωνιστεί στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού με αλματώδη ανάπτυξη & ποιοτικά διευρυμένο πελατολόγιο. Διαθέτει προϊόντα με ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας, ERP/CRM/Retail/Mobile/xVan/WMS/ BI, σε Μicrosoft.ΝΕΤ. Έχει παρουσία σε 16 χώρες, 4 θυγατρικές & Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών.
www.entersoft.gr

Η IFCO Systems (http://www.ifco.com) 25 χρόνια τώρα, με πελάτες σε 6 ηπείρους και σε περισσότερες από 50 χώρες, είναι πρωτοπόρος και κυρίαρχος πάροχος υπηρεσιών logistics, διακινώντας πάνω από 270 εκατ. Eπαναχρησιμοποιήσιμα Aναδιπλούμενα Πλαστικά Κιβώτια (Reusable Plastic Container – RPC). Στην Ελλάδα συνεργάζεται με αλυσίδες σούπερ μάρκετ όπως: Σκλαβενίτης, Υπεραγορές Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλος, The Mart, ΣΥΝ.ΚΑ., Χαλκιαδάκης, Μetro/My market, Δ. Μασούτης, ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, ΒΑΖΑΑR και πάνω από 400 Παραγωγούς/ Συσκευαστήρια / Συνεταιρισμούς. Από το 2011, η IFCO ανήκει στον όμιλο BRAMBLES.

Η Validus Sales Promotion δραστηριοποιείται από το 2002 στον χώρο της προώθησης πωλήσεων. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε υπηρεσίες marketing, merchandising και BTL activities, επιδιώκοντας την πετυχημένη προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών που της εμπιστεύονται οι πελάτες της. Η VSP ιδρύθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων με μακρά εμπειρία στον τομέα FMCG. Με πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά, οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες με ISO 9001: 2008

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ είναι μία από τις παλαιότερες εφημερίδες στην Ελλάδα, ενώ και το Naftemporiki.gr είναι από τα πρωτοπόρα της Ελληνικής ψηφιακής αγοράς. Έχοντας περίπου 8.000 συνδρομητές και 48.000 αναγνώστες η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ κυκλοφορεί καθημερινά, εστιάζοντας σε οικονομικές και επιχειρηματικές ειδήσεις. Το Naftemporiki.gr είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ενημερωτικά site, με περίπου 1.500.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Από το 2014 η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στο χώρο των Συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων.

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η Podium παρέχει διακεκριμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες διερμηνείς – μεταφραστές με πάθος για τη δουλειά τους και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα, εγγυάται ακρίβεια και διαφάνεια. Η πορεία μας στο χώρο της διερμηνείας και της μετάφρασης έχει επιβραβεύσει την πίστη μας σ’αυτό που κάνουμε και τη συνεχή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων της αγοράς και των πελατών μας.

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Κατερίνα Μπουσμπουκέα, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 128), fax: 210 6617 778, e-mail: kbousboukea@boussias.com

 • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR