Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Ταυτότητα συνεδρίου

Retail on Demand
Ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη όποτε και όπως το επιθυμεί!

Η αγορά τoυ λιανεμπορίου τροφίμων βρίσκεται διεθνώς σε αναβρασμό: Νέες αγοραστικές συμπεριφορές, νέα κανάλια αγορών, νέες μορφές συνεργασίας, συγχωνεύσεις και εξαγορές. Οδεύουμε προς μία νέα ισορροπία, χωρίς να είναι ακόμη γνωστός ο χρονικός ορίζοντας επίτευξής της ούτε η εικόνα που θα έχει τότε η αγορά.

Σε αυτή την πορεία, οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου τροφίμων (εξειδικευμένα και μη εξειδικευμένα καταστήματα του κλάδου), καθώς και οι προμηθευτικές εταιρείες προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης ή αναζήτησης της πιο αποτελεσματικής στρατηγικής, που έχει στο επίκεντρο την άμεση και σύμφωνη με τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ της εποχής απάντηση σε κάθε απαίτηση των πελατών.

Συμβάλλοντας στην ενημέρωση και την ανάπτυξη γόνιμου προβληματισμού σχετικά με το μέλλον της αγοράς, το περιοδικό σελφ σέρβις παρουσιάζει την 8η διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου του, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 400 υψηλόβαθμα στελέχη, με διευρυμένη θεματολογία. Με επίκεντρο το πλέον δυναμικό κανάλι της αγοράς τροφίμων, το κανάλι των σούπερ μάρκετ, επεκτείνει τα ενδιαφέροντά του στα συναφή κανάλια λιανικής, που αλληλοεπηρεάζονται από άποψη καινοτομιών στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, τους τρόπους πώλησης κλπ, διεκδικώντας μερίδιο από μια ενιαία αγορά, στην οποία απευθύνονται από κοινού ανταγωνιστικά ή και με συνέργειες.

Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση και η ανάλυση, μέσω εξειδικευμένων εισηγήσεων και διαλόγου, των εξελίξεων του κλάδου –επιχειρηματικών και θεσμικών –, καθώς των νέων τάσεων και ιδεών. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από Έλληνες και ξένους εισηγητές και τον διάλογο μεταξύ εκπροσώπων της ηγεσίας των επιχειρήσεων του κλάδου, αλλά και να λάβουν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.