Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Γιάννης Παρασκευόπουλος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Integral AE

Γιάννης Παρασκευόπουλος
Γιάννης Παρασκευόπουλος

Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος είναι εκ των ιδρυτών της Integral AE, εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή επαγγελματικών ψυγείων και ψυκτικών μηχανημάτων. Κατέχει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου από το 2012.

Το 2008 δημιούργησε την εταιρεία Integral Energy Systems, που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, παραγωγή και εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας στον τομέα των επαγγελματικών ψυγείων. Η εταιρεία Integral Engineering είναι ένα ακόμα δημιούργημά του, που σκοπό έχει τον σχεδιασμό, πρωτοτυποποίηση και βιομηχανοποίηση επαγγελματικών ψυγείων και ψυκτικών μηχανημάτων.

Εισήγαγε μέσω της Integral και της Integral Engineering έναν διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης και εξέλιξης των επαγγελματιών ψυγείων στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τον τρόπο που υλοποιείται σε αρκετές εταιρείες ακόμα και σήμερα, που ξεκινά από την καταγραφή των αναγκών του πελάτη, τον σχεδιασμό του προϊόντος, την πρωτοτυποποίηση του, την βιομηχανοποίηση του και την παραγωγή του σε τελικό στάδιο.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 ως Μηχανικός Ανάπτυξης Προϊόντων στην εταιρεία Electric Power Research Institute στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης. Διετέλεσε Προϊστάμενος Παραγωγής στο εργοστάσιο της Κ. Αχαΐας της Frigoglass ΑΒΕΕ και Τεχνικός Διευθυντής Ειδικών Έργων στον όμιλο της Frigoglass. Κατά την διάρκεια της εργασίας του στη Frigoglass ανέπτυξε έναν καινοτόμο τρόπο σύνδεσης και βαφής των λαμαρινών των ψυγείων με άμεσα οφέλη στη βελτίωση της παραγωγικότητας κατά 40% και την εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων. Διετέλεσε επίσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία Crystal Coolers & Freezers AEBE.

Είναι απόφοιτος του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και κατέχει πτυχίο Bachelors of Science και Master of Science της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Κατέχει Minor Bachelors στα Μαθηματικά. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Ομιλητές

International Speaker Dick Boer O Dick Boer, President & CEO, Ahold Delhaize είναι στέλεχος διεθνούς εμβέλειας. Με τη συγχώνευση των ομίλων Ahold και Delhaize, ηγείται ενός υπερ-ομίλου με παρουσία σε τρεις ηπείρους, με δίκτυο 6.500 σημείων πώλησης και 375.000 εργαζόμενους. Στην ομιλία του θα αναφερθεί στις παγκόσμιες εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο και διαμορφώνουν το μέλλον του, καθώς και στη στρατηγική του ομίλου στην ελληνική αγορά, όπως υλοποιείται από την ΑΒ Βασιλόπουλος.
International Speaker Marco Caretto Ο κ. Marco Caretto είναι Γενικός Διεθυντής Πωλήσεων στον τομέα Ψύξης και Σούπερ Μάρκετ της Carel Industries S.p.A. από τον Απρίλιο του 2012. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Carel το 2006 και έκτοτε έχει καλύψει αρκετές θέσεις, πάντα σε σχέση με την ανάπτυξη διεθνών πωλήσεων, σε στρατηγικές συνεργασίες και αγορές, όπως η ψύξη και ο χώρος των σούπερ μάρκετ.
International Speaker Matteo Gaspari Ο Matteo Gaspari εργάζεται στην Carel τα τελευταία 8 χρόνια, αναλαμβάνοντας αρχικά τη θέση του υπεύθυνου παροχής τεχνικής υποστήριξης σε ειδικούς συνεργάτες, στη θυγατρική εξαγωγών της εταιρείας.
International Speaker Miloš Ryba Ο Miloš Ryba ασχολείται ερευνητικά με τo διεθνές λιανεμπόριο και τις αναδυόμενες αγορές, για πάνω από μια δεκαετία. Η εξειδικευμένη γνώση του, σε συνδυασμό με τα πολύτιμα στοιχεία ενός από τους μεγαλύτερους φορείς συνεργασίας και έρευνας του λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών του, του IGD, αποτελούν τη βάση των παρουσιάσεών του σε σημαντικά συνέδρια της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής και της Ασίας. Παράλληλα, άρθρα του δημοσιεύονται σε ΜΜΕ της Ευρώπης και των ΗΠΑ.
On stage interview Αντώνης Παπαδεράκης Το διάστημα 2002-2006 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Χανίων με Νομάρχη τον Γ. Κατσανεβάκη. Το 2009 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων, όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος του 2014. Από το 2013 και μέχρι σήμερα μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ.
Έρευνα Καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης Ο καθηγητής Γ. Δουκίδης είναι Επιστημονικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), από την ίδρυσή του. Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN), του οποίου είναι διευθυντής, με τους 25 ερευνητές του είναι από τα μεγαλύτερα στην ειδίκευσή του στα Ευρωπαϊκά Business Schools.
Ιωάννης Γιώτης Ο κ. Ιωάννης Γιώτης είναι πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Βιομηχανικής Εταιρείας Θρεπτικών Προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ. Επίσης, είναι αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ).
Παναγιώτης Γκεζερλής Ο Παναγιώτης Γκεζερλής είναι Σύμβουλος Ηλεκτρονικού Επιχειρείν. Με την ομάδα του στην Convert Group καθοδηγούν δεκάδες retailers & brands για τη στρατηγική τους στο online grocery και online pharmacy. Στους πελάτες συγκαταλέγονται οι AB Βασιλόπουλος, Super Market Θανόπουλος, Welovesupermarket, tofarmakeiomou.gr, ofarmakopoiosmou.gr, L'Oréal, APIVITA, Johnson&Johnson, Beiersdorf, Philip Morris Papastratos, κ.ά.
Κωνσταντίνος Δομαζάκης Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης και ο αδελφός Μανόλης, είναι συνιδρυτές της Creta Farms, της μοναδικής εταιρείας τροφίμων που κατάφερε να εξάγει τεχνογνωσία. Με γνώμονα πάντα την επιχειρηματική ηθική του food technology, τα δύο αδέρφια δημιούργησαν και κατοχύρωσαν διεθνώς 17 πατέντες τροφίμων με ελαιόλαδο.
Αθανάσιος – Βίλλιαμ Δράκος Ο κ. Βίλλιαμ Δράκος είναι γενικός διευθυντής της εταιρείας Impact, που είναι εξειδικευμένη στην παροχή εφαρμογών Internet B2B και υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Όραμα και στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει κυρίαρχο πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην Νοτιανατολική Ευρώπη.
Διονύσης Ζήβας Ο Διονύσης Ζήβας ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Διευθυντής Marketing της εταιρείας AudioCam AE, επίσημης αντιπροσώπου των προϊόντων Canon στην ελληνική αγορά.
Νίκος Καραγεωργίου O Νίκος Καραγεωργίου ίδρυσε το 1968 την εταιρεία Αφοί Καραγεωργίου, που ειδικεύεται στην συσκευασία ρυζιού-οσπρίων, με τον διακριτικό τίτλο 3 Άλφα. Ταυτόχρονα, αναπτύσσει έντονη δράση σε διάφορους συλλογικούς φορείς.
Δημήτρης Κορωναίος Κατέχει τη θέση του Omni-Channel & Loyalty Director στον όμιλο ΑΒ Βασιλόπουλος στον οποίο εντάχθηκε το 2014. Δραστηριοποιείται στον τομέα του e-commerce και CRM/CX τα τελευταία 15 χρόνια. Έχει εργαστεί στον όμιλο Info Quest Technologies ως CRM/CX & Online Marketing Manager και στη Vodafone ως Retention & Campaigns Supervisor.
Δημήτρης Κουτσόπουλος Η καριέρα του Δημήτρη Κουτσόπουλου στη Deloitte Ελλάδας ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1998, όταν άρχισε να εργάζεται σε αυτήν ως Ελεγκτής. Η εργασία του ως Ελεγκτής του έχει εξασφαλίσει αξιοσημείωτη εμπειρία στους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Έχει υπάρξει επικεφαλής του ελέγχου διαφόρων εταιρειών, μεταξύ των οποίων ορισμένες περιλαμβάνονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, και πολλών πολυεθνικών.
Λεωνίδας Κωβαίος Ο κ. Λεωνίδας Κωβαίος είναι Partner στον τομέα IT συμβουλευτικών υπηρεσιών της Ernst & Young (ΕΥ) που εδρεύει στην Αθήνα. Εντάχθηκε στην EY τον Δεκέμβριο του 2015.
Αιμιλία Λάπα Η Αιμιλία Λάπα κατέχει τη θέση Partner Business Manager στη Hewlett Packard Enterprise (HPE). Είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των κορυφαίων συνεργατών στις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου, καθώς και για τις από κοινού πωλήσεις σε συγκεκριμένες καθετοποιημένες αγορές.
Αντώνης Μαυριδόγλου Ο Αντώνης Μαυριδόγλου είναι Διευθύνων Σύμβουλος στις εταιρείες ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα ΑΕ, Μπάρμπα Στάθης ΑΕ, Άλεσις ΑΕ, Greenfood SA και είναι μέλος σε διοικητικά συμβούλια στον Όμιλο εταιρειών της VIVARTIA.
Κωνσταντίνος Μαχαίρας Ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας είναι ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα στελέχη του κλάδου για τις διοικητικές του ικανότητες και για τη συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία του ομίλου Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος και του ομίλου Delhaize. Σήμερα είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), στη δημιουργία του οποίου έχει συμβάλλει σημαντικά, μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Green Cola.
Αριστοτέλης Παντελιάδης Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) το 1989, ενώ ταυτόχρονα με τις σπουδές του, είχε ήδη αρχίσει να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση. Για ένα διάστημα 16 ετών, συμμετείχε ενεργά στα περισσότερα τμήματα εταιρείας, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο, ουσιαστική γνώση και αντίληψη των διαδικασιών των επιμέρους λειτουργιών της.
Δημήτρης Παπακανέλλου Ο Δημήτρης Παπακανέλλου διαθέτει συνολική εμπειρία 15 ετών στην Συμβουλευτική Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί στο Λονδίνο στην Andersen Business Consulting, σε έργα στρατηγικής, σχεδιασμού διεργασιών και αναδιοργάνωσης, για μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους. Στην Ελλάδα, ήταν επικεφαλής της ομάδας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της KANTOR, ενώ από τον Οκτώβριο του 2014 ηγείται της ομάδας Strategy & Operations στους κλάδους Consumer Industrial Products & Services της PwC.
Γιάννης Παρασκευόπουλος Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος είναι εκ των ιδρυτών της Integral AE, εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή επαγγελματικών ψυγείων και ψυκτικών μηχανημάτων. Κατέχει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου από το 2012.
Γιάννης Σοφιανίδης O Γιάννης Σοφιανίδης εργάζεται στη Beiersdorf Hellas ως IT Service Delivery Manager Italy & Greece και είναι υπεύθυνος για την παροχή λύσεων Πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, ακολουθώντας τις επιχειρησιακές ανάγκες.
Βασίλης Στασινούλιας Ο Βασίλης Στασινούλιας είναι ένας από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Σήμερα είναι Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος στο Yoda.gr, που δραστηριοποιείται στο on line Food Retail.
Σάββας Τορτοπίδης Ο Σάββας Τορτοπίδης είναι πτυχιούχος Πληροφορικής και εργάζεται στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Διαμαντής Μασούτης ΑΕ επί 17 συναπτά έτη, όπου τα 3 τελευταία κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πληροφορικής.
Ζέτα Χειμωνίδου Η Ζέτα Χειμωνίδου εντάχθηκε στην ΑΒ ως VP Marketing & Strategy Ελλάδος τον Ιανουάριο του 2012. Έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του Marketing και της Στρατηγικής τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.
Ιωάννα Χριστοπούλου Η Ιωάννα Χριστοπούλου εντάχθηκε στο δυναμικό της L’Oréal Hellas το 2006, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια κατέχει τη θέση της Γενικής Διεύθυνσης του κλάδου Καταναλωτικών Προϊόντων για Ελλάδα και Κύπρο.
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR